Zondag 28 juni 2015 heeft Kempèsi op verzoek van de SKB de laatste bondstraining voor dit seizoen georganiseerd.

Omdat de training afgesloten zou worden met een rijsttafel, aangeboden door de SKB, was het nodig zich van te voren aan te melden.

De aanmeldingen liepen zodanig uit de hand, dat er een week van te voren besloten werd niemand meer op de gastenlijst te plaatsen, ook omdat de locatie zoveel mensen niet aankon.

Bij het binnen druppelen van de deelnemers en het bekijken van de weersomstandigheden werd besloten de groep in tweeën te splitsen en zowel binnen als buiten te trainen.

Elke groep werd begeleid door twee leraren, de buitentraining door Timothy Bruininga leraar Kyokushinkai karate, en Eric Gouda van Chuan Fa Kempo.

Binnen werkt les gegeven door Edward Hartman van Kempo instituut Hartman, en Ad ten Have van Kempèsi.

Na een uur werden de groepen verwisseld van binnen naar buiten en andersom.

Het was voor de deelnemers interessant om de verschillende stijlen in korte tijd te kunnen beoefenen, en uit de reactie’s achteraf zeker voor herhaling vatbaar.

Na een dikke twee uur training was het tijd om van de beloofde rijsttafel te genieten, die werd in ieder geval sneller gegeten dan klaargemaakt.

Onze speciale dank gaat dan ook uit naar de kokkin , Annie Umarella Turkie, die deze heerlijke maaltijd voor ons heeft verzorgd.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *