Kempèsi kids Kempèsi Ridderkerk

Eva

Eva

Kempèsi is geen sport voor alleen ouderen of getrainde sporters. Kempèsi is een sport voor jong en oud. Het leuke aan Kempèsi is dat, in de nieuwe opzet, er een mix is van diverse leeftijden en diverse graduaties. Daardoor wordt er extra aandacht gegeven aan de jongeren, onze Kempèsi Kids!

De jongeren krijgen een uitstekende begeleiding van een mix van leraren. Naast de intensieve begeleiding, kunnen de jongeren ook zien en meemaken waar de sport toe leidt. Ze zien een groot scala aan technieken die zij kunnen gebruiken tijdens het sparren. Bij het sparren dragen de jongeren een beschermend borstschild om blessures zoveel mogelijk te vermijden. Het sparren gebeurt tegen zowel eigen leeftijdsgenoten, maar ook tegen de ouderen. Dan kunnen de jongeren leren om wat verder door te gaan, maar wordt de sparringspartij ook beter en gecoördineerder begeleid. Dit voorkomt blessures en geeft tegelijkertijd veel mogelijkheden voor de jongeren.

Kempèsi biedt hiermee een mogelijkheid om op jongere leeftijd al te beginnen met een zelfverdedigings-sport, met een optimale begeleiding, veel plezier en veel mogelijkheden.

Wil je een keer meetrainen. Laat het ons weten via deze site, of kom gewoon een keer langs op een vrijdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *